Taxi Ziggo Dome (Amsterdam)

Voor betrouwbaar vervoer naar het Ziggo Dome kies je Mokum Taxi! Onze ervaren chauffeurs zorgen ervoor dat je comfortabel en op tijd aankomt. Boek eenvoudig online en geniet van een zorgeloze reis naar het Ziggo Dome.

Er zijn veel activiteiten in het Ziggo Dome

Comedyshows

Comedyshows en stand-upoptredens worden ook regelmatig gehouden in het Ziggo Dome. Bekende comedians treden op en zorgen voor een avond vol lachen en vermaak.

Speciale evenementen

Het Ziggo Dome organiseert ook speciale evenementen zoals galadiners, awardshows, productlanceringen en bedrijfspresentaties. Het is een populaire locatie voor verschillende zakelijke en sociale evenementen.

VIP-ervaring

Het Ziggo Dome biedt VIP-arrangementen en speciale lounges voor bezoekers die op zoek zijn naar een luxe ervaring. Deze arrangementen kunnen toegang bieden tot exclusieve ruimtes, premium zitplaatsen, cateringdiensten en meer.

Eet- en drinkgelegenheden:

Het Ziggo Dome heeft verschillende bars, restaurants en eetgelegenheden waar bezoekers kunnen genieten van een hapje en een drankje voor, tijdens of na een evenement.

Informatie over het Ziggo Dome

Het Ziggo Dome is een evenementenlocatie in Amsterdam, Nederland. Het werd geopend op 24 juni 2012 en is eigendom van Live Nation, Mojo Concerts en AMG. Het bevindt zich naast de Amsterdam ArenA, het stadion van AFC Ajax, en ligt in het Amsterdamse stadsdeel Zuidoost.

Het Ziggo Dome heeft een capaciteit van ongeveer 17.000 zitplaatsen, afhankelijk van de configuratie van het evenement. Het heeft een indrukwekkende architectuur en een opvallend uiterlijk met een grote glazen gevel. Het interieur is ontworpen om een uitstekende geluidskwaliteit en zichtlijnen te bieden, waardoor het een populaire locatie is voor concerten en andere evenementen.

Het Ziggo Dome staat bekend om zijn veelzijdigheid en kan verschillende soorten evenementen organiseren, waaronder muziekconcerten, festivals, sportevenementen, theatervoorstellingen en meer. Het heeft een modern geluidssysteem en is uitgerust met geavanceerde licht- en visuele effecten om een meeslepende ervaring voor het publiek te creëren.

De locatie is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Het heeft een eigen treinstation, Station Amsterdam Bijlmer ArenA, dat directe verbindingen biedt met Amsterdam Centraal en andere belangrijke treinstations. Daarnaast zijn er ook verschillende bus- en metrolijnen die in de buurt stoppen.

Voor bezoekers zijn er verschillende eet- en drinkgelegenheden beschikbaar in het Ziggo Dome, variërend van snackbars tot restaurants. Daarnaast biedt het ook merchandisekiosken waar fans souvenirs en merchandise van artiesten kunnen kopen.

Het Ziggo Dome heeft een gevarieerde programmering met bekende nationale en internationale artiesten, bands en entertainers. Het is raadzaam om de officiële website van het Ziggo Dome te raadplegen voor actuele informatie over komende evenementen, ticketverkoop en andere relevante details.

Wist je dat?

Je bij Mokum-Taxi de gezelligste private tours kan boeken?

Volg je ons al op social media? Zo blijf je op de hoogte van acties en tours.

Contact