Diensten overzicht - Mokum Taxi

Diensten overzicht

De diensten van Mokum Taxi

Klik op één van de diensten om meer te lezen

Lokaal vervoer

Ontdek de essentie van lokaal vervoer met Mokum-taxi.nl. Onze gepassioneerde chauffeurs, die bekend zijn met elke hoek van Amsterdam, zorgen voor een moeiteloze en authentieke rit naar je bestemming

Bereken uw ritprijs binnen 1 minuut online

Groepsvervoer

Groepsvervoer brengt mensen samen, waardoor ze efficiënt en milieuvriendelijk kunnen reizen, terwijl ze tegelijkertijd genieten van een comfortabele en sociale ervaring.

Bespaar kosten door samen te reizen

Zakelijk vervoer

Zakelijk vervoer biedt een professionele en betrouwbare oplossing voor het verplaatsen van medewerkers en klanten, waarbij comfort, efficiëntie en punctualiteit centraal staan.

Verfijnd zakelijk vervoer met klasse

Zorgvervoer

Zorgvervoer biedt veilig en betrouwbaar transport voor mensen met medische behoeften, met aandacht voor comfort en zorgzaamheid.

Een persoonlijke aanpak staat centraal

Luchthaven vervoer

Luchthavenvervoer zorgt voor stressvrij en efficiënt transport van en naar luchthavens, waarbij reizigers comfortabel en op tijd op hun bestemming aankomen.

Vaste tarieven

Event taxi

Een handige en betrouwbare transportoplossing voor evenementen, waarbij deelnemers gemakkelijk van en naar de locatie kunnen reizen, met flexibiliteit en comfort als belangrijke kenmerken.

Let the Good Times Roll