Zorgvervoer nodig? Bel Mokum Taxi via 020 250 4999

Zorgvervoer

Empathisch zorgvervoer voor zorgbehoevenden

Bij Mokum-Taxi bieden we ook de mogelijkheid om één vaste chauffeur te hebben voor mensen die hier behoefte aan hebben, zoals mensen met autisme. We begrijpen het belang van vertrouwdheid en consistentie, en streven ernaar om aan individuele behoeften te voldoen. Daarnaast kunnen we ook speciale ondersteuning bieden voor mensen met mobiliteitsbeperkingen, ouderen of andere specifieke zorgvereisten, om ervoor te zorgen dat iedereen comfortabel en veilig reist.

Vertrouw op Mokum-Taxi voor uw zorgvervoerbehoeften, of het nu voor uzelf is, voor een naaste of vanuit een ouderen- of zorginstelling. Onze toegewijde chauffeurs bieden veiligheid, comfort en betrouwbaarheid tijdens elke rit. Met goed onderhouden voertuigen en aandacht voor uw specifieke behoeften, zorgen we voor een geruststellende reiservaring. Of u nu naar een medische afspraak gaat, een behandeling ondergaat of ouderen vanuit een tehuis/zorgcentrum wilt vervoeren, we staan voor u klaar.

Mokum Taxi biedt hoogwaardig vervoer voor wie extra zorg of assistentie nodig heeft

Verzekering en aansprakelijkheid

We zorgen ervoor dat onze zorgvervoerdienst volledig verzekerd is en dat passagiers gedekt zijn in geval van ongevallen of andere onvoorziene omstandigheden.

Zorgvervoer voor wie persoonlijke assistentie nodig heeft

Persoonlijke assistentie

We bieden persoonlijke assistentie aan passagiers, inclusief hulp bij het in- en uitstappen, het dragen van hun spullen en het bieden van eventuele nodige ondersteuning tijdens de reis.

Taxivervoer voor zorgbehoevenden

Samenwerking met zorginstellingen

We werken samen met verschillende zorginstellingen om naadloze transportoplossingen te bieden die aansluiten bij de behoeften van hun patiënten.

Zorgvervoer van Mokum Taxi

Langdurige samenwerking

We streven naar langdurige samenwerkingsverbanden met zorginstellingen en individuele zorgverleners om continuïteit en vertrouwen te bieden aan onze passagiers.