Amsterdam Nieuw West

Taxi Amsterdam Nieuw West

Ervaar Amsterdam Nieuw West moeiteloos met Taxi Amsterdam Nieuw West. Of je nu de markten van de Jan Evertsenstraat wilt verkennen, wilt ontspannen in het Sloterpark of de unieke architectuur van de Nieuw-West wijken wilt bewonderen, onze betrouwbare chauffeurs staan voor je klaar. Boek vandaag nog een taxi en geniet van het gemak van het verkennen van Amsterdam Nieuw West zonder gedoe met parkeren of navigatie. Reis comfortabel en veilig naar je bestemming en ontdek alles wat deze bruisende wijk te bieden heeft.

Leuke dingen te doen in Amsterdam Nieuw West

Bezoek het World Fashion Centre

Ontdek de wereld van mode in het World Fashion Centre, waar je showrooms, winkels en evenementen kunt vinden.

Verken de Sloterplas en het Sloterpark

Geniet van de natuurlijke schoonheid van de Sloterplas en het omliggende Sloterpark. Maak een wandeling, ga picknicken of huur een waterfiets om het meer te verkennen.

Ontdek de Amsterdamse School architectuur

Verken de bijzondere architectuur van de Amsterdamse School in Nieuw West, zoals het Schip en Het Hoofdkwartier. Leer meer over deze unieke bouwstijl en zijn invloed op de stad.

Bezoek de Meervaart

Geniet van theater, muziek, dans en andere culturele voorstellingen in theater De Meervaart. Bekijk de agenda voor aankomende evenementen en koop je kaartjes online

Informatie over Amsterdam Nieuw West

Ontdek het bruisende Amsterdam Nieuw West, een levendige wijk vol verrassingen. Of je nu wilt genieten van de prachtige Sloterplas en het groene Sloterpark, de unieke architectuur van de Amsterdamse School wilt bewonderen, of een bezoek wilt brengen aan het World Fashion Centre, Amsterdam Nieuw West heeft voor ieder wat wils. Verken de charmante straten, ontdek lokale winkels en restaurants, en maak kennis met de diverse culturele evenementen en voorstellingen in theater De Meervaart. Ervaar het echte Amsterdam Nieuw West en laat Taxi Amsterdam Nieuw West je moeiteloos naar je bestemming brengen. Boek vandaag nog een taxi en ontdek alle verborgen schatten van Amsterdam Nieuw West.

Wist je dat?

Je bij Mokum-Taxi de gezelligste private tours kan boeken?

Volg je ons al op social media? Zo blijf je op de hoogte van acties en tours.

Contact