Onderwerg met vrienden of familie?

Kies Mokum Taxi voor event vervoer

Onze taxi's bieden voldoende ruimte voor uw bagage.

Heen en terug

We kunnen u zowel brengen als ophalen. Hierdoor weet u 100% zeker dat u na uw event geen taxi hoeft te zoeken, maar dat alles van te voren is geregeld. Op deze manier arriveert u op tijd op het event en op tijd weer thuis.

Onze chauffeurs staan tot uw dienst

Vervoer op maat

We kunnen eventueel extra diensten bieden, zoals het regelen van meerdere voertuigen voor grote groepen, speciale verzoeken voor decoratie, of zelfs het verzorgen van vervoer voor artiesten of sprekers.

Altijd op tijd op uw locatie met Mokum Taxi

Arriveer op tijd

Onze chauffeurs zijn goed bekend met de evenementenlocaties in Amsterdam en omgeving. Ze kennen de beste routes en zorgen ervoor dat uop tijd aankomt bij uw evenement, zelfs als er verkeersdrukte is.

Waarom Mokum Taxi?

Welkom bij Mokum Taxi, uw betrouwbare partner voor Event Taxi service in Amsterdam en omgeving. Of u nu een concert, festival, theater- of sportevenement bijwoont, wij zorgen voor het ideale vervoer naar uw gewenste locatie.

Met onze Event Taxi service geniet u van een zorgeloze reiservaring. Onze professionele chauffeurs kennen de beste routes en zorgen ervoor dat u op tijd aankomt bij uw evenement. Of u nu alleen reist of met een groep vrienden, wij bieden comfortabele en ruime voertuigen die aan al uw wensen voldoen.

We begrijpen dat evenementen vaak druk en hectisch kunnen zijn, daarom nemen wij u graag de stress van het vervoer uit handen. U kunt ontspannen en genieten van de voorpret, wetende dat wij u veilig en comfortabel naar uw bestemming brengen.

Kies voor Mokum Taxi en ervaar onze uitstekende service, betrouwbaarheid en flexibiliteit. Boek nu uw Event Taxi en maak u klaar voor een onvergetelijke ervaring zonder zorgen over het vervoer.

Zakelijk vervoer met persoonlijke afstemming

Bij zakelijk vervoer met persoonlijke afstemming staat de klant centraal en wordt hij behandeld als een VIP. Een attente en gepersonaliseerde dienstverlening, zoals het helpen bij bagage, het aanbieden van verfrissingen en het bieden van extra assistentie, tilt de ervaring naar een hoger niveau en laat de klant zich speciaal voelen.

Volg je ons al op social media? Zo blijf je op de hoogte van acties en tours.

Contact