Taxi Van Gogh Museum

Op zoek naar vervoer naar het Van Gogh Museum? Mokum Taxi staat voor je klaar! Boek eenvoudig online voor een comfortabele en betrouwbare rit naar deze iconische culturele bestemming. Geniet van een zorgeloze reis naar het Van Gogh Museum en ontdek de meesterwerken van een van de meest invloedrijke kunstenaars ter wereld.

Van Gogh Museum

Meesterwerken van Van Gogh

Het museum huisvest de grootste collectie schilderijen van Vincent van Gogh ter wereld. Bewonder zijn meesterwerken, waaronder "De Sterrennacht" en "Zonnebloemen".

Levensverhaal van Van Gogh

Het museum neemt je mee op een reis door het leven van Van Gogh, van zijn vroege werken tot zijn laatste dagen, en biedt inzicht in zijn artistieke ontwikkeling.

Brieven en schetsen

Ontdek de persoonlijkheid van Van Gogh door middel van zijn brieven en schetsen, waarin hij zijn gedachten, gevoelens en artistieke visie deelt.

Informatie over het

Het Rijksmuseum in Amsterdam is een wereldberoemd museum dat een uitgebreide collectie kunstwerken en historische voorwerpen tentoonstelt. De collectie omvat meesterwerken van Nederlandse meesters zoals Rembrandt, Vermeer en Van Gogh. Het museumgebouw zelf is een architectonisch hoogstandje en trekt jaarlijks vele bezoekers.

Wist je dat?

Je bij Mokum-Taxi de gezelligste private tours kan boeken?

Volg je ons al op social media? Zo blijf je op de hoogte van acties en tours.

Contact