Taxi Sint Lucas Andreas Ziekenhuis

Met onze betrouwbare en punctuele service hoef je je geen zorgen te maken over het vinden van parkeerplaatsen of het navigeren door het drukke verkeer rond het ziekenhuis. We halen je op de gewenste locatie op en brengen je direct naar de ingang van het Sint Lucas Andreas Ziekenhuis, zodat je comfortabel kunt instappen en ontspannen kunt reizen.

Andreas Ziekenhuis

Multiculturele zorg

Het Sint Lucas Andreas Ziekenhuis is trots op zijn multiculturele karakter en biedt zorg aan een diverse gemeenschap. Het ziekenhuis houdt rekening met de culturele achtergronden en gewoonten van zijn patiënten, wat resulteert in gepersonaliseerde en inclusieve zorg.

Patiëntgericht zorgmodel

Het ziekenhuis hanteert een patiëntgericht zorgmodel waarbij de behoeften en wensen van de patiënt centraal staan. Er wordt veel belang gehecht aan een persoonlijke en empathische benadering om de best mogelijke zorgervaring te bieden.

Focus op preventie en gezondheidspromotie

Het Sint Lucas Andreas Ziekenhuis erkent het belang van preventie en gezondheidspromotie. Het ziekenhuis investeert in programma's en initiatieven om de gezondheid van de gemeenschap te bevorderen en te behouden.

Informatie over Sint Lucas Andreas Ziekenhuis

Het Sint Lucas Andreas Ziekenhuis is een modern ziekenhuis dat hoogwaardige medische zorg biedt aan de gemeenschap. Met een focus op multiculturele zorg, patiëntgerichtheid, preventie en gezondheidspromotie, en het gebruik van innovatieve technologieën, is het ziekenhuis toegewijd aan het leveren van kwaliteitszorg.

Het Sint Lucas Andreas Ziekenhuis is een ziekenhuis gevestigd in Amsterdam en biedt hoogwaardige medische zorg aan de gemeenschap. Het ziekenhuis hanteert een patiëntgericht zorgmodel, waarbij de behoeften en wensen van de patiënt centraal staan. Het ziekenhuis heeft een multicultureel karakter en biedt zorg aan een diverse gemeenschap. Daarnaast legt het ziekenhuis de nadruk op preventie en gezondheidspromotie, en maakt het gebruik van innovatieve technologieën voor diagnostiek en behandeling. Het Sint Lucas Andreas Ziekenhuis fungeert ook als een opleidingscentrum voor medische professionals, waardoor het bijdraagt aan de toekomst van de gezondheidszorg.

Wist je dat?

Je bij Mokum-Taxi de gezelligste private tours kan boeken?

Volg je ons al op social media? Zo blijf je op de hoogte van acties en tours.

Contact