Taxi Paradiso

Op zoek naar vervoer naar Paradiso? Mokum Taxi staat voor je klaar! Boek eenvoudig online voor een comfortabele en tijdige rit naar de legendarische concertzaal. Ervaar onze betrouwbare service en geniet van een zorgeloze reis naar Paradiso, waar je kunt genieten van geweldige liveoptredens en een levendige sfeer.

Paradiso

Artistieke workshops

Doe mee aan creatieve workshops georganiseerd in Paradiso, zoals schilderen, beeldhouwen of andere artistieke activiteiten.

Café en restaurant

Paradiso beschikt over een café en restaurant waar je kunt genieten van heerlijke maaltijden, snacks en drankjes voordat je een concert bijwoont of gewoon gezellig samenkomt met vrienden.

Comedyshows

Lach hardop tijdens comedyshows waar getalenteerde komieken hun beste grappen en humoristische verhalen vertellen.

Bijwonen van een liveconcert

Lach hardop tijdens comedyshows waar getalenteerde komieken hun beste grappen en humoristische verhalen vertellen.

Informatie over Paradiso

Paradiso is een beroemde concertzaal en cultureel podium gevestigd in Amsterdam, Nederland. Wat ooit een voormalige kerk was, is nu uitgegroeid tot een van de meest legendarische en gerenommeerde muzieklocaties in het land.

Met zijn rijke geschiedenis, opent Paradiso zijn deuren in 1968 en werd al snel een belangrijk centrum voor de opkomende tegencultuur en muziekscène van die tijd. Het historische gebouw zelf voegt een unieke sfeer toe aan de concertervaring, met zijn originele architectuur en karakteristieke elementen die bewaard zijn gebleven.

Paradiso heeft een reputatie opgebouwd als een plek waar baanbrekende artiesten optreden en nieuwe muzikale stijlen worden ontdekt. Het biedt een breed scala aan genres, waaronder rock, pop, elektronische muziek, hiphop, jazz, wereldmuziek en nog veel meer. Bekende artiesten van over de hele wereld hebben opgetreden op het podium van Paradiso, waardoor het een plek is geworden die geliefd is bij zowel nationale als internationale muziekliefhebbers.

Paradiso is niet alleen een concertzaal, maar ook een plek voor andere culturele activiteiten. Het organiseert regelmatig evenementen zoals dansfeesten, clubavonden, theatervoorstellingen, filmvertoningen, comedyshows en kunsttentoonstellingen. Het biedt een platform voor opkomende artiesten en talenten om hun werk te presenteren en te delen met het publiek.

De locatie van Paradiso is ideaal, gelegen aan de Weteringschans, dicht bij het bruisende Leidseplein en het Museumkwartier. Het is goed bereikbaar met het openbaar vervoer, waardoor bezoekers gemakkelijk toegang hebben tot de concertzaal.

Of je nu een muziekliefhebber bent, wilt genieten van een energieke clubavond, een boeiende theatervoorstelling wilt bijwonen of wilt worden ondergedompeld in kunst en cultuur, Paradiso biedt een unieke en levendige ervaring die je niet mag missen.

Wist je dat?

Je bij Mokum-Taxi de gezelligste private tours kan boeken?

Volg je ons al op social media? Zo blijf je op de hoogte van acties en tours.

Contact