Taxi Concertgebouw Amsterdam

Met Mokum Taxi arriveer je in stijl bij het Concertgebouw in Amsterdam. Onze professionele chauffeurs kennen de beste routes naar het gebouw en zorgen ervoor dat je op tijd aankomt voor je concert of evenement. Of je nu alleen reist, met een groep vrienden of met collega’s, we hebben geschikte voertuigen om aan al je behoeften te voldoen.

Taxi Concertgebouw Amsterdam

De Grote Zaal

De Grote Zaal van het Concertgebouw wordt beschouwd als een van de beste concertzalen ter wereld vanwege zijn uitzonderlijke akoestiek. Musici en dirigenten prijzen de warme en heldere klank, waardoor het Concertgebouw een favoriete keuze is voor opnames en live-uitvoeringen.

Het Maarschalkerweerd-orgel

Het Concertgebouw is trots op zijn prachtige orgel, gebouwd door de beroemde orgelbouwer Michael Maarschalkerweerd. Het orgel heeft meer dan 5.000 pijpen en is een indrukwekkend instrument dat regelmatig wordt gebruikt tijdens concerten en orgelrecitals.

Internationale gastartiesten

Het Concertgebouw trekt wereldberoemde artiesten en orkesten aan. Van gerenommeerde dirigenten tot virtuoze solisten, je kunt regelmatig getuige zijn van optredens van internationaal bekende musici in het Concertgebouw.

Informatie over Concertgebouw Amsterdam

Het Concertgebouw is een iconisch en historisch gebouw dat bekend staat om zijn uitstekende akoestiek en wereldberoemde optredens. Het is de thuisbasis van het Koninklijk Concertgebouworkest en trekt nationale en internationale musici van topniveau aan.

Met Mokum Taxi arriveer je in stijl bij het Concertgebouw. Onze professionele chauffeurs kennen de beste routes naar het gebouw en zorgen ervoor dat je op tijd aankomt voor je concert of evenement. Of je nu alleen reist, met een groep vrienden of met collega’s, we hebben geschikte voertuigen om aan al je behoeften te voldoen.

Bij het Concertgebouw kun je genieten van een breed scala aan muzikale optredens, van klassieke symfonieën tot kamermuziekconcerten en van jazzoptredens tot eigentijdse composities. Het Concertgebouw biedt een unieke sfeer en een onvergetelijke muzikale ervaring.

Wist je dat?

Je bij Mokum-Taxi de gezelligste private tours kan boeken?

Volg je ons al op social media? Zo blijf je op de hoogte van acties en tours.

Contact