Antoni van Leeuwenhoek (AVL)

Of je nu een afspraak hebt voor onderzoek, behandeling of nazorg, Mokum Taxi zorgt voor een veilige en zorgeloze vervoerservice naar het Antoni van Leeuwenhoek. Laat ons je op een comfortabele manier naar je bestemming brengen, zodat je je kunt concentreren op je gezondheid en welzijn.

Antoni van Leeuwenhoek (AVL)

Internationale reputatie

Het AVL heeft een internationale reputatie als een van de toonaangevende kankerziekenhuizen en trekt patiënten en experts van over de hele wereld aan.

Innovatieve behandelmethoden

Het AVL maakt gebruik van innovatieve behandelmethoden, waaronder immunotherapie, precisiegeneeskunde en protonentherapie, om de best mogelijke resultaten te behalen voor kankerpatiënten.

Psychosociale ondersteuning

Het ziekenhuis biedt uitgebreide psychosociale ondersteuning voor kankerpatiënten en hun families, inclusief counseling, therapie en ondersteunende groepen.

Antoni van Leeuwenhoek (AVL)

Het Antoni van Leeuwenhoek (AVL) is een toonaangevend kankerziekenhuis en onderzoekscentrum in Amsterdam. Het ziekenhuis is volledig gespecialiseerd in de behandeling van kanker en biedt hoogwaardige zorg op maat voor patiënten met verschillende vormen van kanker. Met een multidisciplinair team van specialisten, moderne faciliteiten en geavanceerde technologieën, zet het AVL zich in voor het leveren van de best mogelijke zorg voor kankerpatiënten.

Naast de gespecialiseerde zorg en behandelingen, speelt het AVL een belangrijke rol in wetenschappelijk onderzoek naar kanker. Het ziekenhuis werkt samen met andere internationale onderzoeksinstituten om nieuwe behandelmethoden en therapieën te ontwikkelen, met als doel het verbeteren van de behandelresultaten en de kwaliteit van leven van patiënten.

Het AVL streeft naar patiëntgerichte zorg, waarbij de behoeften en wensen van de patiënt centraal staan. Naast medische behandelingen biedt het ziekenhuis uitgebreide psychosociale ondersteuning voor kankerpatiënten en hun families. Het AVL heeft een internationale reputatie als een vooraanstaand kankerziekenhuis en trekt patiënten en experts van over de hele wereld aan.

Met Mokum Taxi kunt u vertrouwen op een comfortabele en betrouwbare vervoerservice naar het Antoni van Leeuwenhoek. Wij begrijpen het belang van zorgvervoer en zorgen ervoor dat u veilig en op tijd op uw bestemming aankomt. Laat ons uw zorgvervoer verzorgen, zodat u zich kunt richten op uw gezondheid en welzijn.

Wist je dat?

Je bij Mokum-Taxi de gezelligste private tours kan boeken?

Volg je ons al op social media? Zo blijf je op de hoogte van acties en tours.

Contact