Onderwerg met vrienden of familie?

Taxi AFAS Live

Op zoek naar vervoer naar AFAS Live? Mokum Taxi staat voor je klaar! Boek eenvoudig online voor een comfortabele en tijdige rit naar de concertlocatie. Ervaar onze betrouwbare service en geniet van een zorgeloze reis naar AFAS Live.

AFAS Live

Bijwonen van een liveconcert

Geniet van optredens van nationale en internationale artiesten in diverse muziekgenres, zoals pop, rock, hiphop, elektronische muziek en meer.

Comedyshows

Lach hardop tijdens comedyshows waar getalenteerde komieken hun beste grappen en humoristische verhalen vertellen.

Openluchtevenementen

Geniet van openluchtevenementen zoals festivals en concerten op het buitenterrein van AFAS Live, waar je kunt genieten van liveoptredens onder de sterrenhemel.

Informatie over AFAS Live

AFAS Live, voorheen bekend als de Heineken Music Hall, is een populaire concertzaal en evenementenlocatie gelegen in het zuidoosten van Amsterdam. Met een capaciteit van ongeveer 6.000 tot 7.000 staanplaatsen, afhankelijk van de opstelling, biedt AFAS Live een intieme en levendige sfeer voor een breed scala aan evenementen.

AFAS Live staat bekend om zijn indrukwekkende line-up van nationale en internationale artiesten die optreden in diverse muziekgenres, zoals pop, rock, hiphop, elektronische muziek en meer. Het is een geliefde bestemming voor muziekliefhebbers die willen genieten van liveoptredens in een energieke omgeving.

Naast concerten biedt AFAS Live ook ruimte voor theatervoorstellingen en andere culturele evenementen. Het podium en de technische faciliteiten zijn ontworpen om een optimale ervaring te bieden voor zowel artiesten als publiek, met uitstekende geluidskwaliteit en visuele effecten die bijdragen aan de totale beleving.

De locatie van AFAS Live is gunstig gelegen, waardoor het gemakkelijk bereikbaar is met het openbaar vervoer, waaronder trein, metro en bus. Daarnaast zijn er voldoende parkeermogelijkheden beschikbaar voor bezoekers die met de auto komen.

Of je nu komt voor een spetterend concert van je favoriete artiest, een meeslepende theatervoorstelling of een ander cultureel evenement, AFAS Live biedt een dynamische en levendige ambiance waar je kunt genieten van hoogwaardige entertainmentervaringen.

Wist je dat?

Je bij Mokum-Taxi de gezelligste private tours kan boeken?

Volg je ons al op social media? Zo blijf je op de hoogte van acties en tours.

Contact