Taxi Rai Amsterdam

Voor vervoer naar RAI Amsterdam kies je Mokum Taxi! Boek eenvoudig online voor een comfortabele en tijdige rit naar het congres- en expositiecentrum. Geniet van onze betrouwbare service en bereik RAI Amsterdam moeiteloos.

Wat is er allemaal te doen bij het RAI Amsterdam

Netwerkmogelijkheden

Maak gebruik van de vele netwerkmogelijkheden die RAI Amsterdam biedt. Ontmoet professionals uit jouw vakgebied, bouw waardevolle relaties op en creëer zakelijke kansen.

Ga naar een sportevenement

Van internationale sporttoernooien tot spannende wedstrijden, RAI Amsterdam is gastheer voor verschillende sportevenementen. Juich voor jouw favoriete teams en beleef de opwinding van de competitie.

Bezoek speciale evenementen

Houd de agenda van RAI Amsterdam in de gaten voor speciale evenementen, zoals festivals, feesten en speciale themadagen. Er is altijd iets nieuws en spannends te beleven in dit bruisende evenementencentrum.

Ontdek tentoonstellingen

RAI Amsterdam organiseert boeiende tentoonstellingen over uiteenlopende onderwerpen, zoals kunst, wetenschap, cultuur en geschiedenis. Laat je inspireren door de exposities en ontdek nieuwe inzichten.

Informatie over RAI Amsterdam

RAI Amsterdam is een internationaal congres- en expositiecentrum gelegen in Amsterdam, Nederland. Het complex biedt moderne faciliteiten en diverse hallen, conferentiezalen en vergaderruimtes. RAI Amsterdam organiseert een breed scala aan evenementen, zoals congressen, beurzen, tentoonstellingen en concerten. Het is gunstig gelegen nabij de ringweg A10 en op korte afstand van zowel de luchthaven Schiphol als het stadscentrum van Amsterdam.

Wist je dat?

Je bij Mokum-Taxi de gezelligste private tours kan boeken?

Volg je ons al op social media? Zo blijf je op de hoogte van acties en tours.

Contact