Taxi Johan Cruijff ArenA

Voor gegarandeerd vervoer naar de Johan Cruijff ArenA kies je Mokum Taxi! Reserveer moeiteloos online voor een comfortabele en punctuele rit naar het voetbalstadion. Ervaar onze professionele service en geniet van een zorgeloze reis naar de Johan Cruijff ArenA.

Wat is er nog meer te doen bij Johan Cruijff ArenA

Voetbalacademie

Ontwikkel je voetbalvaardigheden en neem deel aan de voetbalacademie van de Johan Cruijff ArenA, waar getalenteerde jonge spelers worden opgeleid.

Archiefbezoeken

Duik in de rijke geschiedenis van AFC Ajax en de Johan Cruijff ArenA door toegang te krijgen tot het archief van het stadion, met historische documenten, foto's en memorabilia.

Kunst en cultuur

Geniet van kunstexposities en culturele evenementen die plaatsvinden in en rondom de Johan Cruijff ArenA.

Informatie over de Amsterdam ArenA

De Amsterdam ArenA, ook bekend als de Johan Cruijff ArenA, is een veelzijdig stadion in Amsterdam-Zuidoost. Het werd geopend in 1996 en biedt plaats aan ongeveer 55.000 toeschouwers. Het stadion is de thuisbasis van AFC Ajax en organiseert voetbalwedstrijden, concerten, sportevenementen en meer. Met moderne faciliteiten en een geweldige sfeer is de Amsterdam ArenA een populaire bestemming voor zowel sportliefhebbers als muziekfans.

Wist je dat?

Je bij Mokum-Taxi de gezelligste private tours kan boeken?

Volg je ons al op social media? Zo blijf je op de hoogte van acties en tours.

Contact